MFM Nutra Age Stop Maske içeriğinde yer alan Black BeeOme™ nedir ve faydaları nelerdir?

28-08-2024 13:17
MFM Nutra Age Stop Maske içeriğinde yer alan Black BeeOme™ nedir ve faydaları nelerdir?

Black BeeOme™, İsviçre’nin tenha dağ vadilerinde yetişen, nadir bir bal arısı türünden elde edilen özel bir balın fermente edilmesiyle üretilen bir cilt bakım iksiridir. Bu bal, Zymomonas mobilis adı verilen bir bakteri kullanılarak fermente edilir, yani balın içindeki şekerler, cildinize destekleyici etkiler sağlayacak maddelere dönüştürülür.

 

Bilimsel çalışmalar, Black BeeOme™ içeren ürünlerin, cildin doğal dengesini destekleyerek iyileşme sürecine katkıda bulunabileceğini göstermiştir. Ayrıca, bu özel bileşen cildin yağ dengesini iyileştirerek yüzeyin daha eşit ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Özellikle kirli şehir ortamlarında yaşayanlar için yapılan testlerde, bu iksiri içeren bir yüz maskesinin, cildi sadece 15 dakikalık bir uygulama sonrasında gözle görülür şekilde temizlediği ve tazelediği belirlenmiştir.

 

Black BeeOme™, stres ve çevresel faktörler sonrasında cildin kendi mikroflorasını hızla yeniden kazanmasına yardımcı olur, böylece cildinizin daha berrak ve canlı görünmesine katkı sağlar. Bu mucizevi bileşen, MFM Nutra Age Stop Maske’nin ve Age Stop Serum’un formülünde bulunmaktadır ve cildinize doğal bir canlılık kazandırmak için idealdir.

 

MFM Nutra Age Stop Maske, şehir yaşamının cildiniz üzerindeki olumsuz etkilerine karşı cildinizi destekler. Günlük bakım rutininiz için ise MFM Nutra Age Stop Serum, cildinize her gün ihtiyaç duyduğu desteği sunar, cildinizin daha dengeli ve canlı görünmesine yardımcı olur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.